• Fotograaf Annette
  • Fotograaf Edwin
  • Fotograaf Cora
  • Fotograaf Ruud
  • Fotograaf Edwin
  • Fotograaf Edwin
  • Fotograaf Edwin
  • Fotograaf Edwin
  • Fotograaf Cora

Open Water Diver 2014-2

Nieuwe Open Water Diver (OWD) cursus van start

Op 3 november startten tien ADVA nieuwe leden en cursisten met hun OWD cursus. Zes theorielessen, zes zwembadlessen en vijf buitenwaterduiken omvat de cursus. Daarnaast biedt de vereniging herhalingsavonden en snorkellessen aan de deelnemer. De eerste les over duikmaterialen vond plaats bij materiaalpartner Pacific Diving in Reeuwijk. De deelnemers hadden er duidelijk zin in (foto's).

ADVA 45 jaar op televisie

ADVA op televisie 

Dat was nog eens leuke PR: het ADVA jubileum op Alphen Stad TV. Met beelden van een ADVA duik, de onderwaterwereld in de Zeegerplas en natuurlijk een interview met onze PR dame Diana van Vliet. De beelden zijn via onze website en direct viel Youtube te bekijken.

 

 

NOB Duikfestival 2014

Zondag, 7 september 2014.

Kom je ook naar het duikfestival bij plas Slijk-Ewijk? Je kunt o.a. een workshop Macrofotografie van Ron Offermans volgen of luisteren naar het indrukwekkende verhaal van de Bladediver. Ook is er een gratis kinderprogramma. Klik de link voor meer informatie. Zien we je dan? 

Open Water 2014-1 Afgerond

... en dat is zestien, zeventien en achttien

Vandaag sloten Ingrid, Ruben en Rick van onze Open Water Diver klas 2014-1 hun opleiding met succes af. Prima gedaan en hartelijk gefeliciteerd. De teller voor 2014 staat daarmee inmiddels alweer op achttien nieuwe duikers binnen onze vereniging.

Negen nieuwe Open Water Divers

Acht leden van de Alphense Duikvereniging Atlantis rondden vandaag hun Open Water Diver opleiding af. Gefeliciteerd: Sedna, Luciën van der Vlugt, Anne-Fleur, Rosa, Jeroen, Jacco, Jan en Aad. Kevin is er bijna en mag nog één duikje doen. Dank voor de heerlijke lunch. Foto's: https://picasaweb.google.com/115254597824860655440/Fotoalbum2014ADVA20133.

Dank aan iedereen die de groep begeleid heeft en met name aan: Diana van Vliet, Kees, Ruud, Cris Amende, Cora van der Draaij, Patrick van Rooij, Mark Huigen, Jan van der Sluis, Ed en Walther Brussee.

Clubgebouw Atlantis mag

ADVA in het Algemeen Dagblad

De voorzitter van onze bouwcommissie Han Hendrickx en onze voorzitter Patrick van Rooij regelden het weer mooi: een prominent artikel in de regionale uitgave van het Algemeen Dagblad. Het artikel besteedt uitgebreid aandacht aan onze plannen voor een duikgebied in de Zeegerplas en een nieuwe clubhuis. Ook de mooie combinatie met de plannen van de gemeente komt aan de orde: mooie PR.

Paasduik 2014

Een “Paaskamp”?

Nee dat doen we niet meer. Na de bijna onderkoelingsverschijnselen van vorig jaar zijn we daar wel een beetje klaar mee. Maar ja, Pasen zonder duiken is toch eigenlijk ook geen Pasen.

Daarom nu voor de “Dare Devils” toch een heuse PAASDUIK. We hebben al een aantal mooie dagen gehad dus de water temperatuur liet het wel toe. We plonsden maar weer eens in de Zegerplas. Willem v.d. Draaij was getuige en zorgde voor de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=iFxn5Vt-IWo&feature=youtu.be

Lees meer: Paasduik...